Etusivu / Yhteisrakennushanke, Kirkkonummi

Yhteisrakennushanke, Kirkkonummi

Sundsbergissa Kirkkonummella toteutettiin mittava yhteisrakennushanke, jossa kuusi perhettä rakensi itselleen toiveidensa mukaiset Lakka Kivitalot. Yhteisrakennushankkeen käynnistyttyä saman kadun varrelle nousi vielä useita muitakin Lakka Kivitaloja. Rakennuttajaperheet olivat jo kauan haaveilleet rakentavansa kyseiselle alueelle, ja heti kaavan lopulta valmistuttua he päättivät ryhtyä tuumasta toimeen. Nyt kun muutama vuosi hankkeen päättymisestä on kulunut, puuhamiehenä toiminut Mauri Harki kertoo oheisella videolla hankkeen taustoista ja kokemuksista.

– Siinä vaiheessa, kun joku sai hyvän idean, se oli kaikkien käytettävissä. Tiedon avoimuus ja vuorovaikutus ovat yhdessä tekemisen onnistumisen tärkeimpiä edellytyksiä, Mauri summaa.

Alueesta voit lukea tarkemmin Sundsberginrannan nettisivuilla www.sundsberginranta.fi.

Lakka Rakennustuotteet on osa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettu perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluista asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Lakka betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu -merkki. Avainlippu -tunnus toimii osoituksena siitä, että tuotteemme on valmistettu ja palvelumme työllistävät Suomessa. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimys tehdä hyvän rakentamisesta helppoa – olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolosta ja asiakkaidemme kuulemisesta. Ympäristöstämme huolehtiminen ja kestävä kehitys on ennen kaikkea tekoja tulevian sukupolvien turvaamiseksi, mutta myös uusia innovaatioita, jotka tekevät valinnoista helpompia. Vastuu kuuluu etenkin meille, jotka vaikutamme siihen, kuinka maailmaa rakennetaan. Siksi kehitimme betonituotteillemme uuden reseptin, jolla korvataan valmistukessa käytettävää sementtiä päästöttömillä kierrätysraaka-aineilla. Sen ansiosta harkko- ja pihakivituotteemme raaka-aineiden hiilijalanjälki on nyt 30% pienempi. Rakennetaan yhdessä sellainen maailma, jossa meidän kaikkien on hyvä elää. Nyt ja tulevaiduudessa.