Taustakuva
Etusivu / Ideapankki

Ideapankki

Poimi ideapankistamme parhaat ideat talteen oman pihasi toteuttamista varten! Ideapankki toimii inspiraationta toteutukselle! Mainostoimistojen ja kirjapainojen käyttöön tarkoitetut painokelpoiset kuvat saat osoitteesta markkinointi@lakka.fi.

Pihaunelmasta unelmapihaksi. Nojaa, taakse, pistä silmät kiinni ja anna unelmien syntyä. Ideapankki toimii aarreaittana, josta löydät pihakivitoteutukset niin moderniin, klassiseen kuin hiukan rouheampaankin tyyliin. Valikoimastamme löydät sopivat tuotteet kaikkeen tarkoitukseen.

Haaveilteko kivialosta? Ideapankista löydät animoituja toteutuksia, jotka havainnollistaa kivitalon rakennusta. Ihastu ja inspiroidu myös valmiista Lakka Kivitaloista ja niiden sisustuksista. Rakentajatarinoista löydät rakentajien omakohtaisia kertomuksia rakennsuprojektista. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinut rakennusprojektin alkuun ja kertoo yksityiskohtaisesti projektin askelmerkit. Uskalla heittäytyä ja toteuta haaveet todeksi!

Ideapankista löytyy myös ohjeet vedeneristykseen tai laatoitukseen. Kuivatuotteemme ovat Joutsenmerkin rakennustietokannassa, joten niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Haaveista käytäntöön saattaa olla pitkä ja vaivalloinen prosessi, mutta kunnollisella suunnittelulla sekä hyvillä ohjeilla säästyt monelt sudenkuopalta. Anna meidän insiroida kaikkia hyvän rakentajia toteuttamaan unelmansa joko itse tai ammattilaisen avustuksella!

Haluamme auttaa kaikkia hyvän rakentajia toteuttamaan unelmansa. Astu ideapankkiin ja inspiroidu!

Tutustu myös rakentajatarinoihimme täältä

Lakka
kivitalojen
uudet mallit

Katso pihakiviuutuudet

Tämän kauden pihakiviuutuuksissamme korostuvat luonnonkivimäiset muodot ja eläväiset pinnat. Loimukiviperheeseen uusina väreinä liittyvät ruskeanharmaa ja pronssi.