Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Laastit ja tasoitteet

Laastit ja tasoitteet

Lakka laastit ja tasoitteet: Niiden korkea taso pohjautuu vahvaan tuotekehitykseen ja  -testaukseen sekä sertifioituun ISO 9001 -laaduntarkkailujärjestelmään. Kun käytät Lakka –tasoitteita, voit olla varma, ettei niistä erity huoneilmaan haitallisia aineita. Rakennat tai remontoit, Lakan laastit ja tasoitteet on hyvä valinta!

Muurauslaasteistamme löydät laastit joka tiilelle ja harkolle. Muurauslaasti M 100/600 sopii poltettujen tiilien ja kalkkihiekkatiilien muuraukseen sisä- ja ulkotiloissa. Tilauksesta saatavana myös värillisenä sekä Tiivismuurauslaastina. Harkkolaasti M 100/500 taas sopii kevytsora- ja betoniharkkojen sekä tiilien muuraukseen sisä- ja ulkotiloissa. Hienosaumalaasti puolestaan soveltuu kevytsoraharkkojen ohutsaumamuuraukseen. Erilliset laastit myös talvisäähän!

Kuivabetoneista löytyy valinnanvaraa eri tilanteisiin. Osasta tuotteita tarjolla myös talvipakkasiin sopivat versiota. Esimerkiksi Pikabetoni sopii lattioiden, anturoiden, perustuksien ja portaiden valuun sekä betonirakenteiden korjaukseen ja paikkaukseen. Nopeasti kovettuva! Sementtilaasti S 30 puolestaan sopii lattioiden, anturoiden, perustuksien ja portaiden valuihin sekä betonirakenteiden korjauksiin. Tuote on pakkasenkestävä ja monikäyttöinen. Talviversiona löytyy Talvisementtilaasti S 30.

Betonielementtien saumaukseen löytyy Pystysaumabetoni PRO K-30 sekä Pystysaumabetoni PRO K-40, myös talviversioina. Tuotteet ovat erikoislaasteja betonielementtien pysty- ja vaakasaumaukseen. Pystysaumabetonit ovat valumattomia ja niillä on hyvät pumpattavuus- ja työstöominaisuudet.

Lattiatasoitteilla luot kaadot ja tasoitat sisätilojen betonilattiat vaivatta ja nopeasti. Esimerkiksi Karkeatasoite 500 on betonilattioiden tasoitukseen, oikaisuun sekä kallistusten tekoon kuivissa, kosteissa ja märissä sisätiloissa. Tuote on nopeasti kovettuva sekä siinä on vedeneristettävä pinta.

Lakka kuivatuotteet on hyväksytty Joutsenmerkin rakennustietokantaan ja näin ollen niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Muurauslaastit
Korjaustuotteet
Kuivabetonit ja -laastit
Julkisivutuotteet
kuivahiekat
Seinätasoitteet
Laatoitustuotteet
Lattiatasoitteet
Tulisijalaastit