Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Laastit ja tasoitteet

Laastit ja tasoitteet

Lakka laastit ja tasoitteet: Niiden korkea taso pohjautuu vahvaan tuotekehitykseen ja  -testaukseen sekä sertifioituun ISO 9001 -laaduntarkkailujärjestelmään. Kun käytät Lakka –tasoitteita, voit olla varma, ettei niistä erity huoneilmaan haitallisia aineita. Rakennat tai remontoit, Lakan laastit ja tasoitteet on hyvä valinta!

Muurauslaasteistamme löydät laastit joka tiilelle ja harkolle. Erilliset laastit myös talvisäähän! Esimerkiksi Muurauslaasti M 100/600 sopii poltettujen tiilien ja kalkkihiekkatiilien muuraukseen sisä- ja ulkotiloissa. Harkkolaasti M 100/500 taas sopii kevytsora- ja betoniharkkojen sekä tiilien muuraukseen sisä- ja ulkotiloissa.

Kuivabetoneista löytyy valinnanvaraa eri tilanteisiin. Osasta tuotteita tarjolla myös talvipakkasiin sopivat versiota. Esimerkiksi Pikabetoni sopii lattioiden, anturoiden, perustuksien ja portaiden valuun sekä betonirakenteiden korjaukseen ja paikkaukseen. Nopeasti kovettuva! Sementtilaasti S30 puolestaan sopii lattioiden, anturoiden, perustuksien ja portaiden valuihin sekä betonirakenteiden korjauksiin. Tuote on pakkasenkestävä ja monikäyttöinen. Talviversiona löysyy Talvisementtilaasti S 30.

Uutena tuotteena betonielementtien saumaukseen on Pystysaumabetoni Pro K-30. Tuote on erikoislaasti betonielementtien pysty- ja vaakasaumaukseen. Hyvät pumpattavuus ja työstöominaisuudet sekä tuote on valumaton.

Lattiatasoitteilla luot kaadot ja tasoitat sisätilojen betonilattiat vaivatta ja nopeasti. Karkeatasoite 500 on betonilattioiden tasoitukseen, oikaisuun sekä kallistusten tekoon kuivissa, kosteisas ja märissä sisätiloissa. Tuote on nopeasti kovettuva sekä siinä on vedeneristettävä pinta.

Lakka kuivatuotteet on hyväksytty Joutsenmerkin rakennustietokantaan ja näin ollen niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Muurauslaastit
Korjaustuotteet
Kuivabetonit ja -laastit
Julkisivutuotteet
kuivahiekat
Seinätasoitteet
Laatoitustuotteet
Lattiatasoitteet
Tulisijalaastit