Taustakuva
Etusivu / Yritys / Ajankohtaista

Ajankohtaista

Sivu 123456

Ajankohtaista -sivu. Lakka Rakennustuotteet Oy on osa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjävellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Lakka betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-tunnus on osoitus siitä, että tuotteemme on valmistettu ja palvelumme työllistävät Suomessa. Olemme valmistaneet kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja suomalaisten tarpeisiin jo 55 vuotta. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimyt tehdä hyvän rakentamisesta helppoa – olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolosta ja asiakkaittemme kuulemisesta.

Ympäristöstämme huolehtiminen ja kestävä on kehitys on ennen kaikkea tekoja tulevien sukupolvien turvaamiseksi., mutta myös uusia innovaatioita, jotka tekevät valinnoista helpompia. Vastuu kuuluu etenkin meille, jotka vaikutamme siihen, kuinka maailma rakennetaan. Siksi kehitimme betonituotteillemme uuden reseptin, jolla korvataan valmistuksessa käytettävää sementtiä päästöttömillä kierrätysraaka-aineilla. Sen ansiosta harkko- ja pihakivituotteemme raaka-aineiden hiilijalanjälki on nyt 30% pienempi. Rakennetaan yhdessä sellainen maailma, jossa meidän kaikkien on hyvä elää. Nyt ja tulevaisuudessa.

Jos suomalaiset voisivat itse valita asumismuotonsa, seitsemän kymmenestä asuisi omakotitalossa. Omakotitalon hankinta on useimmille meistä elämän suurimpia ja haasteellisimpia hankintoja, johon kohdistuu paljon odotuksia, tarpeita ja unelmia.

Unelmien toteuttamisessa kannattaa luottaa ammattilaisten apuun, kuten ovat tehneet Lakka -kotien rakentajatkin. Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen mukaan asiakkaamme arvostavat eniten laatua, kestävyyttä, yksilöllisyyttä ja talopakettien muunneltavuutta. Tutkimuksessa tärkeään rooliin nousi myös asiakkaan arvostaminen. Asiakkaan arvostamista on myös pitkäjänteinen tuotekehityksemme, jonka ansiosta voimme jatkossakin tarjota asiakkaittemme toiveet ja tiukat laatukriteerit täyttäviä uusia tuotteita talonrakennuksen eri osa-alueille.