Etusivu / Rekry: Kivitaloedustaja itäiselle Uudellemaalle

Rekry: Kivitaloedustaja itäiselle Uudellemaalle

Rekry: Kivitaloedustaja

Suomen johtaviin kivitalotoimittajiin kuuluva Lakka Kivitalot hakee kasvavaan tiimiinsä itsenäisenä yrittäjänä toimivaa

LAKKA KIVITALOEDUSTAJAA ITÄISELLE PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Tehtäväsi on toimia alueesi Lakka kivitalomyyjänä. Myyntialueena itäinen Uusimaa ja Kotkan seutu. Hoidat myyntialueesi talomyyntiä ja toimit asiakkaiden luottohenkilönä. Edustat Lakka Kivitalot-brändiä konsernin toimintamallien mukaisesti ja kehität tunnettavuutta myyntialueellasi. Rakentamisen kumppaniverkoston kehittäminen ja ylläpito on osa toimenkuvaasi.

Arvostamme kaupallista/teknistä peruskoulutusta, palveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyö- ja neuvottelukykyä. Sinulla on kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä ja olet esim. vastaava työnjohtaja, rakennusurakoitsija, rakennusalan myyntiedustaja tai omistat rakennusalan suunnittelutoimiston. Alueen rakentamisympäristön ja toimijoiden tunteminen sekä kokemus rakentamisesta on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme käyttöösi energiatehokkaat ja mittatarkat Lakka-tuotteet, laajan tuotevalikoiman sekä Lakka kivitalo-organisaation tuen ja toimintakonseptin. Tule kehittämään Lakka Kivitalomyyntiämme ja kasvamaan kanssamme!

LÄHETÄ HAKEMUKSESI ja CV:si 13.11.2023 mennessä osoitteeseen jussi.kakkonen@lakka.fi. Lisätietoja antaa Jussi Kakkonen p. 0207 481 306.

Lakan osuus kivitalomarkkinasta on kasvanut voimakkaasti. Haemme laajenevaan ja kehittyvään joukkoomme menestyksennälkäisiä, uusia myyntikykyjä – tule mukaan!

Kysy lisää

Jussi Kakkonen
Myyntipäällikkö
Puhelin 0207 481 306
jussi.kakkonen@lakka.fi

Jätä yhteydenottopyyntö