Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Harkot

Harkot

Lakka harkot – oikea tuote oikeaan tarkoitukseen.

Lakka -harkoista löydät sopivat tuotteet talosi perustuksiin, ulkoseiniin sekä väliseiniin. Lakka-perustusharkkovalikoimaan kuuluu ohutsaumamuurattavat pontatut perustusharkot sekä muottiharkot. Ulkoseinäratkaisut onnistuvat eristeharkoillamme, joita löytyy muurattavina ja valettavina harkkovaihtoehtoina. Kaikki ulkoseinäratkaisumme ovat erittäin energiatehokkaita. Myös sisäseinät toteutat siististi ja nopeasti Lakka väliseinäharkoilla.

Muottiharkoilla rakennat puolilämpimiä tiloja, kuten varastoa, autotallia tai teollisuusrakennusta. Voit käyttää harkkoa myös, kun teet perustusta, jolta vaaditaan hyvää lujuutta sekä kantavuutta. Eristemuottiharkoilla taas toteutat massiiviset seinärakenteet, joilta vaaditaan hyvää ääneneristävyyttä, kantavuutta ja hyvää äänieristystä. Se sopii erinomaisesti talon ulkoseiniin sekä vaativiin maanpaineseiniin kuten kellarikerroksiin.

Hienosaumamuurattavat lämpöharkot ovat erinomainen valinta silloin, kun rakenteelta vaaditaan erittäin hyvää lämmöneristävyyttä, tiiveyttä sekä hyvää työtekniikkaa. Harkot kuuluvat osaksi ponttiharkkojärjestelmäämme, jolloin muuraustyö nopeutuu ja laastin menekki pienenee harkossa olevien ponttien ansioista. Tämä mahdollistaa myös rakenteen pinnoittamisen vielä saman vuoden aikana.

Muurattava, perinteinen eristeharkko soveltuu hyvin puolilämpimien tilojen, kuten varastojen ja autotallien ulkoseiniin sekä isompaa rakennepaksuutta vaativien perustusten rakentamiseen.

Hienosaumamuurattaville pontatuilla perustusharkoilla rakennat perustukset sekä väli- ja ulkoseinät nopeasti sekä kustannustehokkaasti. Päätyharkot, joilla tehdään myös kulmat, löytyvät samalta kuormalavalta.

Betoninen muottiharkko sopii sekä ammattilaiselle sekä pienrakentajalle ja taipuu moniin käyttökohteisiin. Sitä voidaan käyttää lähes kaikissa perustus- ja seinärakenteissa, jotka valetaan normaalisti paikallaan. Muottiharkko korvaa muottilaudoituksen ja muurauksen. Vaivatonta!

Tutustu lisää!

Eristeharkot
Harkkotarvikkeet

Perustusharkot
Raskasbetoniharkko
Muottiharkot
Katelaatta KL-60
Väliseinäharkot