Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Harkot

Harkot

Uutta 2024: Mittatarkat PRO -muottiharkot!

Uusilla MH-150PRO ja MH-200PRO harkoilla rakennat ehdottoman mittatarkkaa väliseinää ilman korkoheittoja.

Lakka harkot – Oikea tuote oikeaan tarkoitukseen.

Lakan monipuolinen harkkotuotevalikoima tarjoaa laadukkaat ja kestävät ratkaisut niin kotisi perustuksiin, ulko- että sisäseiniin. Lakka-harkoistamme löydät juuri oikeat tuotteet unelmiesi kodin rakentamiseen.

Perustukset, Jotka Kestävät

Valikoimamme kattaa ohutsaumamuurattavat pontatut perustusharkot sekä muottiharkot, jotka takaavat vahvan ja luotettavan perustan kotisi rakenteille. Muottiharkkomme sopivat erinomaisesti myös puolilämpimien tilojen, kuten autotallien ja varastojen, rakentamiseen, tarjoten sekä hyvän lujuuden että kantavuuden.

Energiaviisaat ulkoseinäratkaisut

Tutustu eristeharkkojemme valikoimaan, joka sisältää sekä muurattavia että valettavia vaihtoehtoja. Kaikki ulkoseinäratkaisumme ovat suunniteltu energiatehokkuutta silmällä pitäen, mikä auttaa pitämään kotisi lämpimänä ja energiakulutuksen kurissa.

Sisäseinät nopeasti ja siististi

Lakka väliseinäharkoilla rakennat sisäseinät nopeasti ja siististi. Valikoimassamme on eri paksuisia väliseinäharkkoja, joten voit valita harkot tarvittavan ääneneristävyyden ja kantavuuden mukaan.

Ääntäeristävät ja kantavat seinärakenteet

Eristemuottiharkkojemme avulla toteutat massiiviset seinärakenteet, joilta vaaditaan erinomaista ääneneristävyyttä ja kantavuutta. Nämä harkot ovat ihanteellisia vaativiin kohteisiin, kuten talon ulkoseiniin ja kellarikerrosten maanpaineseiniin.

Hienosaumamuuratut lämpöharkot

Kun vaatimuksena on erinomainen lämmöneristävyys ja tiiveys, valitse hienosaumamuurattavat lämpöharkkomme. Ponttiharkkojärjestelmämme ansiosta muuraustyö sujuu nopeammin, vähentäen laastin menekkiä ja mahdollistaen rakenteen pinnoittamisen vielä saman vuoden aikana.

Rakenna nopeasti ja kustannustehokkaasti

Käyttämällä Lakka-harkkoja rakentamisessa, voit nopeuttaa rakennusprosessia merkittävästi. Harkot soveltuvat niin ammattilaisille kuin omatoimirakentajille. Harkkojen ponttirakenne minimoi laastin tarpeen ja nopeuttaa muuraustyötä. Valikoimassamme olevat päätyharkot helpottavat kulmien tekemistä ja löytyvät samalta kuormalavalta perusharkkojen kanssa, mikä tekee toimituksesta ja käytöstä sujuvaa. Tutustu myös ainutlaatuiseen aukonylitysjärjestelmäämme!

Lakka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka tukevat rakennusprojektisi jokaista vaihetta. Olipa kyseessä sitten uuden kodin perustukset, energiatehokkaat ulkoseinät tai äänieristetyt väliseinät, meidän tuotteemme varmistavat, että lopputulos on sekä toiminnallinen että esteettisesti miellyttävä.

Tutustu lisää!

Eristeharkot
Harkkotarvikkeet

Perustusharkot
Raskasbetoniharkko
Muottiharkot
Katelaatta KL-60
Väliseinäharkot