Taustakuva
/ Yritys

Yritys

Lakan Betoni -konserni on kotimainen Ahti Lakan vuonna 1965 perustama perheyritys.

Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Lakan Betonin yritysrakenne muuttui vuoden 2021 alussa, kun yritys järjesteli eri liiketoimintansa omiksi, Lakan Betoni Oy:n täysin omistamiksi tytäryhtiöikseen. Muutoksen myötä yrityksen betoni- ja kuivatuoteliiketoiminta siirtyi Lakka Rakennustuotteet Oy:lle. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat Joensuun, Lopen ja Jalasjärven betonituotetehtaat ja Varkauden kuivatuotetehdas. Joensuussa sijaitseva Elementti- ja valmisbetoniliiketoiminta vastaavasti siirtyy Lakka Elementti ja valmisbetoni Oy:lle. Lakan Betoni Oy jatkaa konsernin emoyhtiönä vastaten konsernin talous- ja tietotohallinnosta, sekä konsernia koskevista hankinnoista.

Lakan Betoni Oy:n taloustiedot v. 2021

  • liikevaihto 33,6 M€
  • omavaraisuusaste 76 %
  • palveluksessamme oli keskimäärin 92 henkilöä

Yrityksellämme on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti (Suomen Asiakastieto Oy).

Tietosuoja-asetuksen mukaista informaatiota henkilötietojen käsittelystä löydät Tietosuoja -sivulta.

Lakka
kivitalojen
uudet mallit

Katso kesän uudet pihakivet

Tämän kesän pihakiviuutuuksissamme korostuvat luonnonkivimäiset muodot ja eläväiset pinnat. Loimukiviperheeseen uusina väreinä liittyvät ruskeanharmaa ja pronssi.