Taustakuva

Me Lakka Kivitaloilla panostamme siihen, että rakentaminen toisi asiakkaallemme myös muutakin kuin pelkästään harmaita hiuksia. Siksi onkin tärkeää, että projektissa on mukana turvallisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Meille tuotteiden laatu ja kehitys ovat tärkeitä asioita. Koska panostamme tuotteidemme laatuun ja toimivuuteen, meillä on ilo käyttää teitä työmailla tutustumassa rakenteilla oleviin kohteisiimme.

Myös palvelun laatu on tärkeä onnistumisen mittari. Kivitaloedustajasi sekä tehtaan nimetty projektinhoitaja ovat apunasi rakennusprojektin aikana. Heidän puoleen voi aina kääntyä kivirakentamista koskevissa asioissa. Mikä projektinhoitaja? Koko rakentamisen ajan sinulla on tehtaallamme nimetty projektinhoitaja. Projektinhoitaja laskee, suunnittelee ja tilaa talopakettinne toimitukset valmiiksi, jotta rakentaminen edistyisi oikea- aikaisesti, oikealla määrällä tavaraa.

Lakka Kivitalopaketin tilaajan saat:

 • laajan materiaalitoimituksen yhdellä sopimuksella
 • valmiiksi kilpailutetut hinnat
 • laadukkaat tuotteet luotettavilta, tunnetuilta valmistajilta
 • edustajan paikalliset palvelut ja tuon käyttöösi koko rakentamisen ajan
 • tehtaan määrälaskentapalvelut: oikea määrä tavaraa, oikeaan aikaan, oikeisiin paikkoihin
 • tehtaan asiantuntijapalvelut, mm. tekninen tuki

Kesäkamppis tulee taas: Nyt anturamuotit veloituksetta!

Rakentamisessa aika on rahaa ja nopeus valttia. Anturamuottien avulla valat kotisi perustukset nopeasti ja ilman turhia lisäkuluja. Ei siis mikään ihan vähäinen etu! Talosi koosta riippuen etu voi olla jopa yli 3000 euroa!

Etu on voimassa 1.6. – 31.7.2024 jätettyihin uusiin tilauksiin, joissa kyseinen kampanjaetu on mainittu tarjouksessa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjaetuihin.

Nyt jos koskaan kannattaa tehdä kivitalokaupat!

Lakka Kivitalorakentajan edut pihakiviin ja tasoitteisiin

Lakka Kivitalon rakentajana sinulla on käytössäsi kaikkien muiden tuoteryhmiemme tuotteet edullisin Lakka- rakentaja hinnoin.

Esimerkiksi kivitalon pinnoittaminen on yksi suurimmista taloprojektin kulueristä. Kun tuotteet löytyvät omasta takaa, säästät pinnoituskuluissa jopa tuhansia euroja!

Taloprojektin valmistuttua myös pihatyöt tulevat jollain aikavälillä ajankohtaisiksi. Meiltä löydät laajan valikoiman piharakentamisen tuotteita mm. pihakivet, muurikivet, reunakivet jne. Unelmapihan rakentaminen ei siis jää hinnasta kiinni!


Etelän Rappauksen julkisivurappaus etuhinnoin

Rakentaessasi unelmiesi Lakka Kivitaloa, sen ulkonäkö ja kestävyys ovat kaksi tärkeintä tekijää, jotka takaavat kodin arvon säilymisen vuosikymmenien ajan. Julkisivurappaus ei ole ainoastaan esteettinen valinta, vaan se on myös välttämätön suoja rakennuksellesi Suomen vaihtelevia sääolosuhteita vastaan. Tämän tietää Etelän Rappaus Oy, Suomen suurin pientalopuolen rappausfirma

Etelän Rappaus – Suomen Suurin Pientalopuolen Rappausfirma

Etelän Rappaus on tunnettu laadukkaasta työstään ja asiantuntemuksestaan julkisivurappauksen alalla. Heidän kattavat palvelunsa sisältävät:

 • Rappauskonsultaatiot
 • Julkisivurappaukset
 • Sisätasoitukset ja Maalaukset

Huima etu Lakka Kivitalon Rakentajalle

Lakka Kivitalon rakentajille Etelän Rappaus tarjoaa nyt kaikki yllä mainitut palvelut edullisin Lakka Kivitalorakentajahinnoin. Tämä ainutlaatuinen etu on suunniteltu varmistamaan, että uusi kotisi ei ainoastaan näytä upealta vaan myös kestää Suomen sään haasteet vuosikymmeniä.

Lisäpalvelu: Huoltosopimus

Ymmärrämme, että kodin ylläpito ei pääty rakennusprojektin valmistumiseen. Siksi Etelän Rappaukselta saa lisäpalveluna huoltosopimuksen, jolla voi nostaa työmme takuuta kymmeneenkin vuoteen.


Lakka Kivitalorakentajalle Novart -keittiö ja palvelukokonaisuus etuhinnoin

Novart tarjoaa mittavan edun Lakka Kivitalo asiakkaille. Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö, jossa toiveesi ja tyylisi kohtaavat täydellisesti. Hyödynnä kokonaisvaltaista Novart palvelua aina kalusteiden suunnittelusta sujuvaan toimitukseen asennuksineen. Yhteyden lähimpään Novart myymällä saat antamalla luvan yhteydenottoon tai olemalla yhteydessä Novart suunnittelijaa. Novart suunnittelijan yhteystiedot löytyvät Lakka Kivitalopaketin tarjouksen liitteenä. Saat edun Novart kalusteista Lakka Kivitalo edustajalta.

Sovitaan tapaaminen Novart suunnittelijan kanssa niin teemme sinulle suunnitelman ja tarjouksen toiveidesi mukaan


Rakentajaetuna mainio Saunum-saunaratkaisu

Saunum kiukailla ja ilmanvaihtojärjestelmällä saat kotiisi uutta teknologiaa hyödyntävän saunan, jossa lämpötila on yhtenäinen ja löyly miellyttävä ja tasainen. Pidätkö kosteasta höyrysaunalämpötilasta vai nautitko perinteisistä kovanluokan löylyistä? Järjestelmällä pystyt tekemään viisi erilaista saunaa! Saunum saunajärjestelmä takaa kaikkiin saunan lämpötiloihin miellyttävän, yhtenäisen lämpötilan, riittävän määrän happea eikä löyly polta suuressakaan lämpötilassa.

Lakka Kivitalo-asiakkaana tilaamalla Saunum -kiukaan saat tuotteista -10% alennuksen ja lisäksi löylytuoksupaketin. Lisäksi Saunum tarjoaa teillä mahdollisuuden käydä itse kokemassa Saunumin löylyt. Saunaratkaisuja löytyy useista kylpylöistä tai vastaavista yleisistä saunatiloista ympäri Suomen. Olkaa suoraan yhteydessä Löylymestari Ristoon p. 040 4179601.


Valmisbetonista erikoishinnat Lakka kivitalorakentajalle

Lakka Kivitalot on tehnyt yhteistyösopimuksen Ruskon Betoni Oy:n kanssa valmisbetonin tarjoushinnoista Lakka Kivitalorakentajille.

Valmisbetonin tarjoushinnat ovat voimassa seuraavilla alueilla:

 • PK-seutu
 • Kaakkois-Suomi
 • Varsinais-Suomi
 • Oulu
 • Kempele
 • Jyväskylä

Kysy valmisbetonitarjouksesta lisää edustajaltasi!


Cibes -kotihissit

Uneksitko koskaan pääseväsi kaikkiin kerroksiin yksinkertaisesti nappia painamalla? Tee unelmastasi totta tarjoamalla perheellesi jokapäiväistä luksusta ja luotettavaa esteettömyyttä kotihissin muodossa. Sen lisäksi, että hissi lisää kotisi mukavuutta heti asennuksen jälkeen, on se myös järkevä investointi kotiisi, perheeseesi sekä tulevaisuuteesi.

Cibes Amslift Oy:n emoyhtiö Cibes Lift Group kuuluu maailman suurimpiin hidasnopeuksisten hissien valmistajiin. Laadukas ruotsalainen insinööritekniikka ja kaunis muotoilu ovat menestyksemme salaisuus. Tarjoamme laajan pystysuuntaisten lavahissien, korihissien ja porrashissien valikoiman.

Cibes -tuotteiden elinkaari on pitkä ja käyttökustannukset alhaiset. Cibes Lift Group välittää kaikkien asiakkaidensa – kodinrakentajien, arkkitehtien, rakentajien – tarpeista. Cibes Lift Group rinnallasi voit luottaa virheettömään toimitukseen – ajallaan ja aina.

Kotihissi jokaiseen arkkitehtoniseen tyyliin

Kotihissimme sopeutuvat kotiisi, ei toisinpäin. Sinä valitset tyyliisi sopivan designin valitsemalla hissimallin, materiaalit sekä värisävyt. Jos tarvitset apuamme, olemme valmiina neuvomaan ja auttamaan valinnoissasi. Riippumatta tarpeistasi tai minkälaista kotia olet rakentamassa, laaja hissimallivalikoimamme mahdollistaa ratkaisun löytämisen jokaiseen kotiin.

Kysy lisää talomyyjältäsi ja tule haaveilemaan verkkosivuillemme!


Arjen luksusta pihallesi Drop altailla

Drop on uuden Designteko-palkinnon voittanut ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoti, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille kuin kesämökin rantaan.

Lakka Kivitalon rakentajana saat Drop altaat erinomaiseen tarjoushintaan!

Tutustu tarkemmin allaspaketteihin TÄÄLTÄ


Katso myös, miksi kannattaa valita kivitalo

Tietoa rakentamisen eri vaiheista Harkkokivitalo.fi

Omakotitalon rakentaminen on yksi elämämme suurimmista projekteista. Koska rakentamisessa on paljon eri vaiheita, kannattaa niihin tutustua hyvin ennen projektin aloittamista. Rakentamisen eri vaiheisiin löydät kattavan tietopaketin Harkkokivitalo.fi sivustolta.