Etusivu / Rekry

Rekry

TÖISSÄ LAKALLA

– KUINKA HOMMA TOIMII?

Uudistuminen alkaa tahdosta

Tahdosta parantaa, tahdosta tehostaa, tahdosta tehdä asioita paremmin. Uudistumiseen tarvitaan tuoreita näkökulmia ja rohkeita avauksia sekä kokemusta ja taitoa. Kaikkea tätä me Lakkalaiset olemme. Keltainen sydän sykkii asiakaspalvelulle sekä tahtoon tehdä hyvän rakentaminen helpoksi meidän asiakkaille. Tutustu meihin Lakkalaisiin eri työtehtävissä ja lue uratarina. Avoimet työpaikat löydät myös täältä. Työpaikat odottavat tekijäänsä.

Tutustu työntekijätarinoihimme

”Harvassa ovat päivät, että väsyttäisi lähteä töihin”

Vapaa-ajallaan poikiensa kanssa kalassa viihtyvä ja erilaisia rakennusprojekteja nikkaroiva Mika Mononen toimii Lakalla tuotannon esihenkilönä. Mikalla on aamuisin yksi toive töihin lähtiessään: Että päivästä löytyisi sopiva kombo haasteita ja mutkatonta tiimityöskentelyä.

”Lakalla tiimityö ei ole vinkkien nakkelemista sermin yli”

Lakan projekti-insinöörien Ville-Petteri Suhosen ja Jesse Laukkasen urat ovat kulkeneet vierekkäisiä polkuja aina ensimmäisistä opiskelupäivistä saakka. Jo opinnäytetyötä Lakalle kirjoittaessa molemmat huomasivat tärkeän asian töissä: Ongelman tullessa eteen sen kanssa ei tarvitse jäädä yksin painimaan.

”Me tehdään ne palikat, joista ihmiset pääsevät rakentamaan omia projektejaan”

Lakan tuotanto- ja tuotekehityspäällikkö Ville Katainen on kulkenut pitkän polun Lakalla jo vuodesta 2001 saakka. Monipuolinen työnkuva sopii mainiosti Villelle, joka nauttii työssään vapaudesta kehittää ja tehdä asiat omalla tavalla.

Somesta poimittua

Kiinnostuitko meistä? Lähetä avoin hakemus