Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo

Lakka Kivitalot

Lakka Kivitalo on yksilöllinen,
asiakkaan toiveiden mukaan
rakennettu kivitalo

Meillä vuosikymmenten kivirakentamisen taito yhdistyy sulavasti tämän päivän rakennustrendeihin. Lakka Kivitalo on yksilöllinen ja energiatehokas, juuri sinun toiveidesi mukainen kivitalo.

Voimme toteuttaa unelmakotisi valmiista suunnitelmista tai vasta vaiheessa olevista luonnoksista, mikäli et löydä mieleistä talomallia mallistostamme.

Kaikki mitä tarvitset kauniiseen ja kestävään kotiin. Lakka Kivitalopaketin tilaajana saat laajan materiaalitoimituksen yhdellä sopimuksella sekä laadukkaat kotimaiset tuotteet luotettavilta, tunnetuilta valmistajilta. Viimeistele kotisi julkisivutuotteillamme sekä pihakivillä: Käytössäsi on laaja laasti- sekä tasoitevalikoima sekä monipuolisesta pihakivivalikoimastamme löydät sopivat vaihtoehdot niin ajoväylille kuin muureihinkin. Valikoimasta löytyy myös nuotiopaikat sekä tuotteet pihapolkujen toteuttamiseen.

Kesäkamppis tulee taas: Nyt anturamuotit veloituksetta!

Rakentamisessa aika on rahaa ja nopeus on valttia. Anturamuottien avulla valat kotisi perustukset nopeasti ja ilman turhia lisäkuluja. Ei siis mikään ihan vähäinen etu! Talosi koosta riippuen, etu voi olla jopa yli 3000 euroa!

Nyt entistä laajempi toimituspaketti

Toimituspakettimme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Nyt toimitukseen saatavana myös valmisbetoni, harjateräkset sekä rakennesuunnittelu eli suurin toimitussisältömme on todella mittava!

Luotettava kumppani

Meillä Lakka Kivitaloilla on neljä arvoa ohjaamassa tekemistämme. Yksi ja ehkä tärkein näistä neljästä arvosta on vahva talous. ⁠Tätä arvoa olemme vaalineet ja näinä haasteellisina aikoina tämän arvon tärkeys näkyy kaikessa tekemisessämme. Vahva talous pitää huolen, että pystymme tekemään omaa juttuamme korkealla intensiteetillä ja laatukriteereillä ympäröivästä maailmasta riippumatta. ⁠

Kun rakennetaan kotia, on luotettava ja vakaa kumppani erittäin tärkeä.

Talouden avainlukumme sekä perheyrityksemme historiaa löydät alla olevasta painikkeesta.

Loviisan Asuntomessut 2023

Lakka Kivitalot on mukana Loviisan Asuntomessuilla kohteella nro. 13, Villa Kruunu. Käy lukemassa kohde-esittely ja inspiroidu tästä upeasta kivitalosta.

Tutustu upeaan Lakka Kivitaloon virtuaali­ympäristössä

Ihastu todelliseen kivitalojen helmeen! Esittelyssä uniikki ja aito Lakka Kivitalo.

kivitalon keittiö

Katso vinkkimme talvirakentajalle

Talvella voi myös rakentaa, kun vain ottaa olosuhteen huomioon. Tarkalla valmistautumisella ja oikeilla tuotteilla onnistut projektissa.

Lakan kivitalomallisto – Näetkö jo uuden kotisi?

Meripihka hissi alakerta

Esteetön kaksi­kerroksinen kivitalo? Onnistuu!

Cibes Air kotihissin avulla toteutat esteettömän asumisen kaksikerroksisissa Lakka mallistotaloissamme!

Lakka ideakuvasto – Pinterest