Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo

Lakka Kivitalot

Lakka Kivitalo on yksilöllinen,
asiakkaan toiveiden mukaan
rakennettu kivitalo

Meillä vuosikymmenten kivirakentamisen taito yhdistyy sulavasti tämän päivän rakennustrendeihin. Lakka Kivitalo on yksilöllinen ja energiatehokas, juuri sinun toiveidesi mukainen kivitalo.

Voimme toteuttaa unelmakotisi valmiista suunnitelmista tai vasta vaiheessa olevista luonnoksista, mikäli et löydä mieleistä talomallia mallistostamme.

Kaikki mitä tarvitset kauniiseen ja kestävään kotiin. Lakka Kivitalopaketin tilaajana saat laajan materiaalitoimituksen yhdellä sopimuksella sekä laadukkaat kotimaiset tuotteet luotettavilta, tunnetuilta valmistajilta. Viimeistele kotisi julkisivutuotteillamme sekä pihakivillä: Käytössäsi on laaja laasti- sekä tasoitevalikoima sekä monipuolisesta pihakivivalikoimastamme löydät sopivat vaihtoehdot niin ajoväylille kuin muureihinkin. Valikoimasta löytyy myös nuotiopaikat sekä tuotteet pihapolkujen toteuttamiseen.

Kevätrakentajan kampanjaetu!

Nyt on paras hetki tehdä kivitalokaupat! Jätä Lakka -kivitalotilaus 31.3.2023 mennessä, niin saat kevyiden väliseinien harkot ohutsaumalaasteineen kaupan päälle!

Etu voimassa 1.1.2023 jälkeen annettuihin, yli 40t€ arvoisiin uusiin tarjouksiin, joissa kampanjaetu on mainittu. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Kysy edustajaltasi myös muista eduistamme!

Naantalin Asuntomessut 2022

Lakka Kivitalot on mukana Naantalin Asuntomessuilla kohteella nro. 8, Betoniviidakko. Käy lukemassa kohde-esittely ja inspiroidu tästä upeasta kivitalosta.

Tutustu upeaan Lakka Kivitaloon virtuaali­ympäristössä

Ihastu todelliseen kivitalojen helmeen! Esittelyssä uniikki ja aito Lakka Kivitalo.

kivitalon keittiö

Katso vinkkimme talvirakentajalle

Talvella voi myös rakentaa, kun vain ottaa olosuhteen huomioon. Tarkalla valmistautumisella ja oikeilla tuotteilla onnistut projektissa.

Lakan kivitalomallisto – Näetkö jo uuden kotisi?

Meripihka hissi alakerta

Esteetön kaksi­kerroksinen kivitalo? Onnistuu!

Cibes Air kotihissin avulla toteutat esteettömän asumisen kaksikerroksisissa Lakka mallistotaloissamme!

Lakka ideakuvasto – Pinterest