Taustakuva
Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo / Asuntomessut

Asuntomessut

LAKKA KIVITALOT ASUNTOMESSUILLA

Täältä löydät Lakka Kivitalojen messukohteet. Käy tutustumassa näihin kivitalojen helmiin ja inspiroidu!

Asuntomessut ja niiden historia juontaa juurensa Tuusulaan 1970. Ensimmäinen Lakka Kivitalo osallistui messuille Joensuussa 1995. Tällöin messujen teemana oli esteettömyys niin kohteissa kuin koko asuinalueella. Joensuusta lähtien, on Lakka kivitalot olleet messuilla mukana joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

Messurakentamiseen liittyy aina erityispiirteitä ja rakentamista leimaa tiukka aikataulu. Kohteet ovat kuitenkin olleet myös erityisiä osittain tästä syystä. Idearikkaat sisustussuunnittelijat sekä uudet trendit leimaavat messurakentamista. Messuilla on myös pihat isossa osassa, joten Lakka pihakiviä on perinteisesti myös ollut useammalla pihalla näytillä. Naantalin Asuntomessuilla 2022 on oman kohteen lisäksi 8 muuta pihakivikohdetta messuilla. Messut ovat hyvä paikka käydä tutkimassa eri kivetysratkaisuja tai piharakentaita.

Messujen aikana myös ympäristöstä löytyy paljon erilaista viihdykettä niin lapsille kuin aikuisillekin. Messut ovat koko kaupungin yhteinen projekti, joten nähtävää ja koettavaa riittää varmasti kaikille. Myös lapset ovat otettu hyvin huomioon ja heille onkin erilaista tekemistä tarjolla esimerkiksi pomppulinnojen ja leikkikenttien muodossa.

Monille Asuntomessukävijälle messut ovat kesän kohokohta ja vähän niinhän se tuntuu olevan, että kerran kun on messuilla käynyt, haluaa sinne mennä seuraavana vuonna uudelleen. Lakka Kivitalot kutsuu kaikki tutustumaan uusiin trendeihin niin rakennu- kuin pihanrakennuksenkin saralla!

Oulun Asuntomessut 2025, Huvilainen

Loviisan Asuntomessut 2023, kohde 13 Villa Kruunu