Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo / Asuntomessut / Oulun Asuntomessut 2025

Oulun Asuntomessut 2025

Huvilainen – Uuden sukupolven messukoti

Kuva: Studio Rosberg

Tervetuloa mukaan Oulun asuntomessuille 2025

Oulun Asuntomessut rakentuu Oulunjoen suistoon, Hietasaareen. Alueelle rakentuu uusi kevyenliikenteen silta, mitä pitkin Asuntomessualueelta on matkaa 2 km Oulun keskustaan. Kuten Loviisassa, niin Oulun messualue on poikkeuksellinen jokinäkymineen ja ulkoilureitteineen.

Modernia kaupunkihuvilatunnelmaa

Lehtokylän pientaloalueelle on rakentumassa moderneja tulkintoja vanhasta huvilakulttuurista. Pientaloja löytyy eri runkovaihtoehtoina ja kaikissa taloissa ja tonteissa tavoitellaan suojaista pihapiiriä, runsasta kasvillisuutta ja rentoa tunnelmaa. Messujen teemana on kestävyys, digitaalisuus ja yhteisöllisyys ja Huvilainen vastaa teemaan kaikilta osin.

Kuva: Studio Rosberg

Huvilainen

Huoneistoala

  1. krs 97 m²
  2. krs 70 m²

Yhteensä: 167 m²

Kerrosala

  1. krs 113 m²
  2. krs 87 m²

Yhteensä: 200 m²

Autotalli 29m²

Autokatos 25,8 m²

Arkkitehti: Studio Rosberg, Anni Markkola

Urakointi: Arto Mehtälä / Kivitalomyyjä, joka taitaa myös rakentamisen | KIVIFAKTAA

Runkomateriaali: Lakka EMH-400PRO eristemuottiharkko

Huvilainen rakentuu kodiksi Annikalle ja Aleksille. Kaksikerroksinen koti on suunniteltu muuntautumaan eri elämäntilanteisiin. Yhtenä tärkeimmistä teemoista rakentamisessa on ollut ilmastoystävällinen rakentaminen. Kivitalon ominaisuudet tukevat teemaa ollessaan energiatehokas sekä kestävä. Projektissa käytetään myös Ruskon Betonin hiilineutraalia betonia, voit lukea lisää TÄÄLTÄ

Kuva: Studio Rosberg

Tutustu rakentajiin: Annika ja Aleksi

”Olemme Annika ja Aleksi, aktiivinen muhoslaistaustainen pariskunta, joka nyt vaikuttaa Oulun sykkeessä. Meidät tunnetaan paitsi urheilullisuudestamme, myös yrittäjähenkisyydestämme. Annika työskentelee erityisopettajana ja yrittäjänä Oppivat-nimisessä yrityksessä, ja hänen cheerleading-taustansa tuo energiaa niin tenniskentille kuin golfviheriöillekin. Aleksi, entinen jalkapalloilija, on nykyisin sijoitusasiantuntija ja intohimoinen padel- ja golffari. Yhdessä vietämme aikaa liikkuen luonnossa kaikkina vuodenaikoina, oli kyse sitten hiihdosta, laskettelusta tai golfista.”

Tervetuloa seuraamaan Huvilaisen matkaa kohti messuja!

Kuva: Studio Rosberg

Huvilainen mediassa

https://www.kaleva.fi/hartaanselalle-nousee-jopa-800-000-euron-hulppea-k/6265476