Taustakuva
Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo / Näin rakentuu Lakka Kivitalo / Tilaa kutsu lähialueesi taloesittelyyn

Tilaa kutsu lähialueesi taloesittelyyn

taloesittely Haluaisitko päästä tutustumaan asiakkaidemme kanssa toteutettuihin Lakka koteihin? taloesittely Myyntiedustajillamme on kattavat verkostot eri rakennusvaiheessa oleviin Lakka taloihin, muuttovalmiisiin koteihin asti. Täytä yhteystietosi ja pyrimme järjestämään yksityisnäytön alueellesi. Yksityinen talonäyttö on oiva tilaisuus tutustua tehtyihin ratkaisuihin sekä keskustella kivitalorakentamisen ammattilaisen kanssa.

Sähköistä ideakirjaa pääset lukemaan tästä.
  Lakka Rakennustuotteet on osa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaistevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

  Lakka Rakennustuotteet on osa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettu perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluista asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

  Lakka betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu -merkki. Avainlippu -tunnus toimii osoituksena siitä, että tuotteemme on valmistettu ja palvelumme työllistävät Suomessa. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimys tehdä hyvän rakentamisesta helppoa – olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolosta ja asiakkaidemme kuulemisesta. Ympäristöstämme huolehtiminen ja kestävä kehitys on ennen kaikkea tekoja tulevian sukupolvien turvaamiseksi, mutta myös uusia innovaatioita, jotka tekevät valinnoista helpompia. Vastuu kuuluu etenkin meille, jotka vaikutamme siihen, kuinka maailmaa rakennetaan. Siksi kehitimme betonituotteillemme uuden reseptin, jolla korvataan valmistukessa käytettävää sementtiä päästöttömillä kierrätysraaka-aineilla. Sen ansiosta harkko- ja pihakivituotteemme raaka-aineiden hiilijalanjälki on nyt 30% pienempi. Rakennetaan yhdessä sellainen maailma, jossa meidän kaikkien on hyvä elää. Nyt ja tulevaiduudessa.

  Lakka
  kivitalojen
  uudet mallit