Taustakuva
Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo / Lakka Kivitalomallisto

Lakka Kivitalomallisto

Lakka Kivitalomallisto koostuu omakotitaloista, joiden pohjaratkaisut ovat kaikki lähteneet toteutuneista kodeista. Suunnittelijoina mallistotaloissa toimivat Kalervo Lehtovaara, Jan Backman sekä arkkitehdit Eero Korhonen ja Harri Laatio. Kivitalomallisto koostuu taloista, joissa on valmiiksi huomioitu kivitalon mitoitukset ja järkevät rakenneratkaisut. Näin rakentaminen on saatu kilpailukykyiselle kustannustasolle. Kaikki talomallit ovat muokattavissa mieltymystesi mukaiseksi! Malliston taloa räätälöimällä saat yksilöidyn ja energiatehokkaan, toiveidesi mukaisen kivitalon.

Kaikki mitä tarvitset kauniiseen ja kestävään kotiin!

Lakka kivitaloa, saat käyttöösi myös muut upeat rakentajaedut. Kivitalopaketin tilaajan saat laajan materiaalitoimituksen yhdellä sopimuksella sekä laadukkaat kotimaiset tuotteet luotettavilta, tunnetuilta valmistajilta. Viimeistele kotisi Lakka julkisivutuotteilla ja pihakivillä! Kivitalorakentajana sinulla on käytössäsi myös laaja laasti- sekä tasoitevalikoima. Meiltä löydät tuotteet niin ulko- kuin sisätiloihin unohtamatta monipuolista pihakivivalikoimaamme pihapoluista ajoväyliin ja muureista tulisijoihiin.

Valitsemalla Lakka Kivitalomallistosta talopaketin, säästät kallisarvoista aikaa ja hyödyt tuntuvista rakentajaeduista.

Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Lakka Kivitalojen edustajaan ja sovi aika tapaamiselle.

Katso lisää kuvia taloista ja sisustuksista kuvagalleriasta

Voit tutustua myös Asuntomessujen Lakka Kivitaloihin täältä

Lakka
kivitalojen
uudet mallit

Artikkelinostot

Lakan betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki
Tutustu Lakka Kivitaloon virtuaaliesittelyssä!
ProdLib -tuotekirjasto suunnittelijoille
Pihasuunnittelu ja asennus

Katso kesän uudet pihakivet

Tämän kesän pihakiviuutuuksissamme korostuvat luonnonkivimäiset muodot ja eläväiset pinnat. Loimukiviperheeseen uusina väreinä liittyvät ruskeanharmaa ja pronssi.