Taustakuva
Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo / Lakka Kellaripaketti

Lakka Kellaripaketti

Lakka Kellaripaketti sisältää kaiken mitä kellariperustus tarvitsee

Kellariperustus on vaivattominta tehdä Lakka Kellaripaketilla! Se sopii kaikkien omakotitalojen kellariperustuksiin sekä rinnetonteille rakennettavien talojen perustuksiin. Lakka -kellaripaketin tuotteet on kehitetty olosuhteisiin, joissa ulkoseinältä vaaditaan hyvää maanpaineenkestävyyttä, lämmöneristävyyttä sekä nopeaa ja kustannustehokasta tapaa rakentaa. Saat kaiken tarvitsemasi samassa paketissa!

Lakka Kellaripaketti – toimitussisältö

 • Anturat
  Lakka Anturamuoteilla teet anturat ilman laudoitus ja purkutöitä. Näin säästät aikaa, materiaalia ja rahaa. Mallistossamme on myös paaluantura- sekä pilarimuotit.
 • Runko
  Rakennuksen runko joko valettavilla tai hienosaumamuurattavilla tuotteilla. Pakettiin sisältyy laastit- ja asennustarvikkeet.
 • Välipohjat
  Ontelolaatalla saat kaksikerroksiseen taloosi hyvin askelääntä eristävän tukevan välipohjan. Ontelolaatoissa valittavana kolmea eri paksuutta 175, 200 ja 265 mm.
 • Väliseinäharkot
  Lakka Väliseinäharkot soveltuvat käytettäväksi sekä kosteissa että kuivissa sisätiloissa. Ne ovat hyvin ääntä eristäviä sekä palamattomia tuotteita.
 • Tukimuurit ja kantavat väliseinät
  Lakka Muotti- sekä Ponttiharkot ovat hyvä ratkaisu nopeaan ja hyvää kestävyyttä vaativaan rakentamiseen.
 • Elementtiportaat
  Tulipa taloosi suorat, kiertävät tai lepotasolliset portaat, saat ne meiltä! Laaja valikoima erilaisia betonisia porraselementtejä.

Lue lisää oheisesta esitteestä ja ota yhteyttä!