Taustakuva
Etusivu / Lakka kivitalot-yksilöllinen kivitalo / Lakka Kellaripaketti

Lakka Kellaripaketti

Lakka Kellaripaketti sisältää kaiken mitä kellariperustus tarvitsee

Kellaripaketti on vaivattomin tapa tehdä kellariperustus! Se sopii kaikkien omakotitalojen kellariperustuksiin sekä rinnetonteille rakennettavien talojen perustuksiin. Lakka -kellaripaketin tuotteet on kehitetty olosuhteisiin, joissa ulkoseinältä vaaditaan hyvää maanpaineenkestävyyttä, lämmöneristävyyttä sekä nopeaa ja kustannustehokasta tapaa rakentaa. Saat kaiken tarvitsemasi samassa paketissa!

Lakka Kellaripaketti – toimitussisältö

 • Anturat
  Lakka Anturamuoteilla teet anturat ilman laudoitus ja purkutöitä. Näin säästät aikaa, materiaalia ja rahaa. Mallistossamme on myös paaluantura- sekä pilarimuotit.
 • Runko
  Rakennuksen runko joko valettavilla tai hienosaumamuurattavilla tuotteilla. Pakettiin sisältyy laastit- ja asennustarvikkeet.
 • Välipohjat
  Ontelolaatalla saat kaksikerroksiseen taloosi hyvin askelääntä eristävän tukevan välipohjan. Ontelolaatoissa valittavana kolmea eri paksuutta 175, 200 ja 265 mm.
 • Väliseinäharkot
  Lakka Väliseinäharkot soveltuvat käytettäväksi sekä kosteissa että kuivissa sisätiloissa. Ne ovat hyvin ääntä eristäviä sekä palamattomia tuotteita.
 • Tukimuurit ja kantavat väliseinät
  Lakka Muotti- sekä Ponttiharkot ovat hyvä ratkaisu nopeaan ja hyvää kestävyyttä vaativaan rakentamiseen.
 • Elementtiportaat
  Tulipa taloosi suorat, kiertävät tai lepotasolliset portaat, saat ne meiltä! Laaja valikoima erilaisia betonisia porraselementtejä.

Lue lisää oheisesta esitteestä ja ota yhteyttä!

Lakka Rakennustuotteet on osa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaistevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.