Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Harkot / Eristeharkot

Eristeharkot

Lakka eristeharkot on pitkäikäinen, energiatehokas sekä hiljainen ja palamaton seinärakenne. Eristeharkot omaa valmiina polystyreenistä (EPS) tehdyn lämpöeristyksen. Valmistamissamme eristeharkoissa käytettävät eristeet eivät sisällä terveydelle haitallista palonestoainetta (HBCD, heksabromisyklododekaani).

Eristeharkoista löytyvä valettava eristemuottiharkko EMH-400PRO grafit on jykevä valinta kivitaloon. Uusi EMH-350PRO grafit -harkko on valintasi silloin, kun rakennat puolilämpimiä tiloja. Jos taas pidät enemmän muuratusta rakenteesta, on valintasi silloin hienosaumamuurattava EKO-380P grafit.

Puolilämpimiin tiloihin ja sokkelin halkaisuihin sopivat EH-250P ja EH-300P. Uusi EMH-300 soveltuu käytettäväksi, perustuksiin, maanpaineseiniin sekä palkkiharkoksi EH-300P -harkkorakenteisiin.

Hulevedet kannattaa ottaa pihanrakennuksessa huomioon ja kivetyksen vedenläpäisevyys on merkittävä ominaisuus. Kivien saumauksessa otetaan huomioon veden tuomat haasteet, joten saumaushiekan valinnalla on suuri merkitys. Nurmikiven saumoissa ei hiekkaa tarvita, vaan saumana käy hyvin juurikin nurmikko.

Lakka betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu -merkki. Tunnus on osoituksena siitä, että tuotteemme on valmistettu ja palvelumme työllistävät Suomessa. Olemme valmistaneet kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja suomalaisten rakentajien tarpeisiin jo 55 vuotta. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimys tehdä hyvän rakentamisesta helppoa – olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolostaja asiakkaidemme kuulemisesta.

Lakka Rakennustuotteet onosa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluista asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, pihakivet, harkot, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni.