Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Pihakivet / Betonilaatat

Betonilaatat

Haluatko upean pihan nopeasti ja helposti? Lakka betonilaatat auttavat sinua toteuttamaan suurenkin alueen käden käänteessä valmiiksi. Laattamallistostamme löydät perinteiset sileäpintaiset Betonilaatat sekä viime vuosien suursuosikit Kuviolaatat ja Loimulaatat. Pihalaatat sopivat erinomaisesti myös sokkelin viereen sekä tietenkin yhdistettäviksi Lakka -pihakiviin. Kulkuteiden pihalaatoitus vähentää kuran ja hiekan kulkeutumista sisätiloihin ja viimeistelee kotisi julkisivun. Ajoteille suosittelemme vähintään 60 mm paksuja pihakiviä, jotka kestävät raskaampaa kuormitusta.

Betonilaatalla luot vaivattomasti silmiä hivelevän pihan, joka on myös käytännöllinen ja kestävä. Valikoimassamme on vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja käyttötarpeeseen. Esimerkiksi betonilaattoihin BL-305 ja BL-405 löytyy neljä eri värivaihtoehtoa: Uutuutena hiilenmusta! Jos olet joissain pihakivissä kaivannut yönmustaa lopputulosta, tämä betonilaatta on ratkaisusi.

Massiivisella BL-708 betonilaatalla saat näyttävää, pelkistettyä ja tasaista pintaa. Suuret laata ovatkin olleet vahva trendi sisustuksessa ja nyt ilmiö on siirtymässä puutarhan puolelle. Väreinä tässä laatassa on musta ja harmaa.

Jos haet hiukan eläväisempää pintaa, on Loimulaatta, Kuviolaatta tai Auroralaatta ratkaisusi. Loimulaatan luonnonkiveä muistuttava aaltomainen pinta on näyttävää ratkaisua pihalleen kaipaavan valinta. Kuviolaatalla saat viimeisteltyä sokkelin vierustan eläväiseksi. Moniväritekniikalla valmistetun Auroralaatan pinta on eläväinen yhdistelmä mustaa ja valkoista. Värien leikki muistuttaakin hiukan pohjoisen revontulia.

Betonilaattoihin kuuluu myös uutuus Askelkivi 50. Tutustu tähän upeaan luonnonkivimäiseen kiveen ja ryhdy suunnittelemaan unelmiesi mökkipihaa.

Todella järeään käyttöön soveltuva Betonilaatta 418x418x80 löytyy valikoimistamme nimellä Roomalainen kivi.