Taustakuva
Etusivu / Tuotteet

Tuotteet

Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat pihakivet ja kivitalot, harkot, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni.

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Nojaa taakse, pistä silmät kiinni ja anna unelmien syntyä. Haaveiletko klassisista kuvioista, kauniista kaarteista, modernista linjakkuudesta, antiikin rouheudesta… Lakka tuotevalikoimasta löydät tuotteet jokaiseen tyylilajiin. Oletpa tekemässä uutta tai remontoimassa vanhaa, haluamme inspiroida ja tarjota laadukkaat tuotteet. Pihakivet ja kivitalot sekä muut tuotteemme takaavat onnistumisesi.

Tuotteemme ovat Avainlippu -merkittyjä ja ne kuuluvat rakennuspäästökannan puhtaimpaan M1 luokitukseen. Kuivatuotteemme on myös päässyt Joutsenmerkin rakennustietokantaan, joten niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Tutustu tuotteisiimme ja ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme lisäkysymyksissä. Tuotteitamme löydät jälleenmyyjäpisteistä kautta maan. Kivitalojen yhteystiedot löydät täältä.

On aika toteuttaa unelmat ja ryhtyä toimeen. Lakka tuotteilla onnistut varmasti!

Lakka
kivitalojen
uudet mallit

Katso 2022 pihakiviuutuudet

Tämän kauden pihakiviuutuuksissamme korostuvat luonnonkivimäiset muodot ja eläväiset pinnat. Loimukiviperheeseen uusina väreinä liittyvät ruskeanharmaa ja pronssi. Mallisuojatulla uutuudella Askelkivellä luot pihallesi upean polut tai pation.