Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Pihakivet

Pihakivet

Lakka pihakivet – Pihaunelmasta unelmapihaksi. Nojaa taakse, pistä silmät kiinni ja anna unelmien syntyä. Haaveiletko klassisista kuvioista, kauniista kaarteista, modernista linjakkuudesta, antiikin rouheudesta… Lakka -pihakivillä teet pihaunelmista totta!

Onko haaveenasi uusi pihalaatoitus, patio, terassi vai kenties suihkulähde? Pihakiveys, istutuslaatikko, kukkapenkki tai muurikivillä reunustettu viihtyisä pergola, Lakka-pihakivillä toteutat unelmasi helposti ja tyylikkäästi. Oletpa tekemässä aivan uutta pihaa tai modernisoimassa olemassa olevaa, haluamme inspiroida sinua ja tarjota laadukkaat tuotteet pihan toteutukseen.

Kattavasta valikoimastamme löydät modernit muodot ja värit tai kauniisti patinoituneet mallit. Myös luonnonkiveä mukailevat kivimallit sykähdyttävät asennushelppoudellaan sekä kustannustehokkuudellaan. Jokaiseen pihaan ja jokaiseen tarkoitukseen löytyy sopiva kivi sekä värimalli. Pintakuviointeja on useita tai toisaalta myös julkiseen tilaan sopivia, sileitä sekä viisteettömiä kivimalleja löytyy useita myös. Tärkeää on valita kivi tilanteen sekä käyttötarkoituksen mukaan, jolloin lopputuloksesta tulee onnistunut.

Yleisohje kivimallin valintaan:

  • Betonilaatat (paksuus alle 50 mm): Kevyen liikenteen alueet (patiot, kävelytiet, polut, oleskelualueet)
  • 60 mm paksut pihakivet: Normaali kotipihan ajotie / käyttöpiha (henkilöautoliikenne, satunnainen jäteauton käynti jne..)
  • 80 mm paksut piha/katukivet: Raskas liikenne, myös julkinen käyttö
Pihakivet 50-80
Porraskivet
Saumaushiekka
Betonilaatat
Vesikourut ja kourulaatta
Muurikivet ja -valaisimet
Lakka infra tuotteet
Reunakivet
Nuotiopaikat