Taustakuva
Etusivu / Tuotteet / Pihakivet

Pihakivet

Lakka pihakivet – Pihaunelmasta unelmapihaksi. Nojaa taakse, pistä silmät kiinni ja anna unelmien syntyä. Haaveiletko klassisista kuvioista, kauniista kaarteista, modernista linjakkuudesta, antiikin rouheudesta… Lakka -pihakivillä teet pihaunelmista totta!

Onko haaveenasi uusi pihalaatoitus, patio, terassi vai kenties suihkulähde? Pihakiveys, istutuslaatikko, kukkapenkki tai muurikivillä reunustettu viihtyisä pergola, Lakka-pihakivillä toteutat unelmasi helposti ja tyylikkäästi. Oletpa tekemässä aivan uutta pihaa tai modernisoimassa olemassa olevaa, haluamme inspiroida sinua ja tarjota laadukkaat tuotteet pihan toteutukseen.

Kattavasta valikoimastamme löydät modernit muodot ja värit tai kauniisti patinoituneet mallit. Myös luonnonkiveä mukailevat kivimallit sykähdyttävät asennushelppoudellaan sekä kustannustehokkuudellaan. Jokaiseen pihaan ja jokaiseen tarkoitukseen löytyy sopiva kivi sekä värimalli. Pintakuviointeja on useita tai toisaalta myös julkiseen tilaan sopivia, sileitä sekä viisteettömiä kivimalleja löytyy useita myös. Tärkeää on valita kivi tilanteen sekä käyttötarkoituksen mukaan, jolloin lopputuloksesta tulee onnistunut.

Yleisohje kivimallin valintaan:

  • Betonilaatat (paksuus alle 50 mm): Kevyen liikenteen alueet (patiot, kävelytiet, polut, oleskelualueet)
  • 60 mm paksut pihakivet: Normaali kotipihan ajotie / käyttöpiha (henkilöautoliikenne, satunnainen jäteauton käynti jne..)
  • 80 mm paksut piha/katukivet: Raskas liikenne, myös julkinen käyttö
Pihakivet 50-80
Porraskivet
Saumaushiekka
Betonilaatat
Vesikourut ja kourulaatta
Muurikivet ja -valaisimet
Lakka infra tuotteet
Reunakivet
Nuotiopaikat

Ajankohtaista -sivu. Lakka Rakennustuotteet Oy on osa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjävellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Lakka betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-tunnus on osoitus siitä, että tuotteemme on valmistettu ja palvelumme työllistävät Suomessa. Olemme valmistaneet kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja suomalaisten tarpeisiin jo 55 vuotta. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimyt tehdä hyvän rakentamisesta helppoa – olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolosta ja asiakkaittemme kuulemisesta.

Ympäristöstämme huolehtiminen ja kestävä on kehitys on ennen kaikkea tekoja tulevien sukupolvien turvaamiseksi., mutta myös uusia innovaatioita, jotka tekevät valinnoista helpompia. Vastuu kuuluu etenkin meille, jotka vaikutamme siihen, kuinka maailma rakennetaan. Siksi kehitimme betonituotteillemme uuden reseptin, jolla korvataan valmistuksessa käytettävää sementtiä päästöttömillä kierrätysraaka-aineilla. Sen ansiosta harkko- ja pihakivituotteemme raaka-aineiden hiilijalanjälki on nyt 30% pienempi. Rakennetaan yhdessä sellainen maailma, jossa meidän kaikkien on hyvä elää. Nyt ja tulevaisuudessa.

Jos suomalaiset voisivat itse valita asumismuotonsa, seitsemän kymmenestä asuisi omakotitalossa. Omakotitalon hankinta on useimmille meistä elämän suurimpia ja haasteellisimpia hankintoja, johon kohdistuu paljon odotuksia, tarpeita ja unelmia.