Etusivu / Yritys / Ympäristö ja vastuullisuus / Ympäristö ja vastuullisuus: Sosiaalinen vastuu

Ympäristö ja vastuullisuus: Sosiaalinen vastuu

Ympäristö ja vastuullisuus: Sosiaalinen vastuu

Nollatoleranssi työtapaturmissa

Ympäristö ja vastuullisuus: Sosiaalinen vastuu

Työtapaturmissa, meidän mielestä yksikin on liikaa. Teemme tuotantolaitoksissamme riskien ja vaarojen arviointia jatkuvasti sekä kuukausittain suoritetaan työturvallisuuskierrokset, joilla pyritään löytämään vaaranpaikat ja tekemään korjaavia toimenpiteitä jo ennakkoon.

Jos työtapaturma tai läheltä piti -tilanne kuitenkin on sattunut, tehdään siitä välittömästi ilmoitus työsuojelupäällikölle, tuotanto- ja tuoteryhmäpäällikölle sekä toimitusjohtajalle. Ilmoituksen jälkeen tapaus kirjataan yksityiskohtaisesti ja määritetään jatkotoimenpiteet sekä vastuuhenkilö toimenpiteiden toteutukselle. Kaikkia tapausten jälkikäsittelyä seurataan sekä tapaukset viestitään kaikille lakkalaisille sisäisessä Intrassa.

Osaava ja motivoitunut henkilökunta on suurin kilpailuvalttimme, joten haluamme pitää siitä hyvää huolta.

Ympäristö

Pyrimme pitämään myös pitää huolta ihmisistä ympärillämme. Nepenmäen alakoulun ekaluokkalaisille sponsoroimme Pieni Kulkija LED-liivit. Tuemme myös satunnaisia juniori-joukkueita, tavoitteenamme omalta osaltamme olla tukemassa lasten urheiluharrastuksia.

Rakennetaan yhdessä sellainen maailma, jossa meidän kaikkien on hyvä elää. Nyt ja tulevaisuudessa.

Lakka Rakennustuotteet on osa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluista asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Lakka betoni- ja kuivatuoteilla sekä kivitaloilla on Avainlippu-merkki. Avainlippu-tunnus on osoituksena siitä, että tuotteemme on valmistettu Suomessa ja palvelumme työllistävät Suomessa. Olemme valmistanee kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja suomalaisten rakentajien tarpeisiin jo 55 vuotta. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimys tehdä hyvän rakentamisesta helppo- olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolosta ja asiakkaidemme kuulemisesta.