Etusivu / Haemme määräaikaista myyntiassistenttia Lopen tehtaalle

Haemme määräaikaista myyntiassistenttia Lopen tehtaalle

Haemme määräaikaista myyntisassistenttia B-to-B-myynnin ja asiakaspalvelun pariin Lopen toimipisteeseen.

Työ sisältää asiakaspalvelua, yhteydenpitoa asiakkaisiin niin puhelimen kuin sähköpostin välityksellä, tilausten vastaanottamista ja järjestelmään syöttämistä, avustavia laskutukseen liittyviä tehtäviä sekä muuta monipuolista myynti- ja toimistotyötä.

Tehtävässä katsotaan eduksi aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä, mutta se ei ole pakollista. Tehtävään perehdytään eikä aiempaa kokemusta rakennusalasta tarvitse olla, mutta kiinnostus alaa kohtaan katsotaan hyödyksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, reipasta otetta, huolellisuutta sekä huumorintajua myös tiukoissa tilanteissa. Sujuva Officen käyttö sekä suomen kielen taidot edellytetään. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työ soveltuu esimerkiksi valmistuvalle tradenomille tai vastaavaan alan opiskelijalle.

Tässä työssä asenne kuitenkin ratkaisee ja etsimmekin nyt motivoitunutta ja oma-aloitteellista tekijää joukkoomme Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit.

Työn kesto on vuoden 2022 loppuun, mutta mahdollisuus jatkoon on. Mainitsethan hakemuksessa, mikäli pystyt jatkamaan vielä tuon määräaikaisuuden jälkeenkin. Meillä voit samalla suorittaa työharjoittelun ja myös opinnäytetyön suorittamisesta voidaan erikseen sopia.

Toivomme löytävämme oikean henkilön meidän osaavaan myyntitiimiimme mahdollisimman pian, edellisen lähdettyä uusiin tehtäviin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja laita hakemusta tulemaan.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Peter Lindström (p. 0505948453, sähköposti peter.lindstrom@lakka.fi)

Hakemukset 20.2.2022 mennessä sähköpostitse peter.lindstrom@lakka.fi

Kysy lisää

Simo Kellokumpu
Puhelin 0207 481 224
simo.kellokumpu@lakka.fi

Jätä yhteydenottopyyntö