Etusivu / (Paikka täytetty) Haemme aluepäällikköä Länsi-Suomeen!

(Paikka täytetty) Haemme aluepäällikköä Länsi-Suomeen!

Etsimme aluepäällikköä / aluemyyntipäällikköä Jalasjärven toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja Lakka Rakennustuotteet Oy:n kanssa. Hakemukset sekä mahdolliset yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut.

———-

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme myyntihenkistä tekijää, joka omaa aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä b2b-myynnistä.

Tehtävään valittava henkilö tulee vahvistamaan nykyistä työtiimiä. Työ sisältää yhteydenpitoa mm. jälleenmyyntiverkoston, pihanrakennusyritysten sekä rakennusliikkeiden kanssa. Aluepäällikön / aluemyyntipäällikön työalueena tulee olemaan Etelä-Pohjanmaa sekä Pohjanmaa, joten tekijältä odotamme reissuvalmiutta myyntityöhön. Toimipisteesi sijaitsee Jalasjärven myyntikonttorilla. 

Tärkeimpänä ominaisuutena nähdään innostunut asenne ja hyvä draivi suoriutua tehtävästään hyvin ja tsempata tiimiä omalta osaltaan erinomaisiin suorituksiin. Mikäli omaat aiempaa vahvaa näyttöä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta kenttämyynnistä sekä uusasiakashankinnasta, olet herättänyt luontaisesti mielenkiintomme. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai rakennustekninen. Rakennusalan ja rakennusmateriaalien tuntemus katsotaan eduksi. 

———-

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme työn alalla tunnettujen tuotteiden parissa, mukavat työkaverit sekä puitteet luoda menestyksekkään työuran

Palkkaus: Kilpailukykyinen palkka etuineen. Sopimuksen mukaan

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä

———-

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Hakuaika päättyy 16.10.2022.

Hae paikkaan täältä

———-

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tommi Hakanpää
Executive Search Consult
Eezy
050 476 2039
tommi.hakanpaa@eezy.fi

www.eezy.fi

Kysy lisää

Etunimi Sukunimi
Titteli
Puhelin 123 456 789
sposti@lakka.fi

Jätä yhteydenottopyyntö