Etusivu / Pihakivet / Muurivalaisin

Muurivalaisin

Etusivu / Pihakivet / Muurivalaisin

Muurivalaisin

Lakka-muurivalaisin korostaa näyttävästi muurin eläväistä pintaa ja tekee kulkureiteistä turvallisia.

Lakan kotimaiset LED-valaisimet on mitoitettu suoraan eri muurivaihtoehtoihin sopiviksi, jolloin asennus tapahtuu käden käänteessä (muistathan kuitenkin teetättää sähköliitännät sähkömiehellä). Valaisimen runko on jykevää terästä ja rakenne on tiivis ja ulkokäyttöön suunniteltu.

Tuotetiedot

Lohkomuurivalaisin

Pituus: 385 mm
Leveys (syvyys): 100 mm
Korkeus: 95 mm
Paino: 1,6 kg

Sisältää 1 kpl E27 9,5W LED-lampun

IP44

(Pakkauksen mitat 410 mm x 112 mm x 112 mm, paino 2 kg)

Valaisin soveltuu Lakka Lohkomuurikivien mitoitukseen. Sijoita valaisin reikäkiviparin isomman kiven kohdalle. Pitkä reikäkivi halkaistaan pitkittäin ja Lohkomuurivalaisin laitetaan toisen puolikkaan kohdalle (yksi valaisin valaisee siis muurin yhtä sivua). Näin valaisinta voi käyttää myös aitarakenteessa, silla toinen puoli muurista jää ehjäksi.

Perustoimitussisältöön kuuluu musta ritilä. Valaisimiin on mahdollista tilata lisävarusteena myös rosterin värinen ritilä.

Lohkomuurivalaisin pieni

Pituus: 180 mm
Leveys: 55 mm
Korkeus: 110 mm
Paino: 0,7 kg

Sisältää 1 x 8,7 W LED-valonlähteen (4000K)

IP44

Valaisin soveltuu Lakka Lohkomuurikivien mitoitukseen. Sijoita valaisin reikäkiviparin välikiven kohdalle. Välikivi (perhoskivi) halkaistaan ja Lohkomuurivalaisin pieni laitetaan toisen puolikkaan kohdalle (yksi valaisin valaisee siis muurin yhtä sivua). Näin valaisinta voi käyttää myös aitarakenteessa, silla toinen puoli muurista jää ehjäksi.

Antiikkimuurivalaisin

Pituus: 355 mm
Leveys: 170 mm
Korkeus: 145 mm
Paino: 3,4 kg

Sisältää 2 kpl E27 9,5 W LED-lamppua

IP44

(Pakkauksen mitat 380 mm x 190 mm x 150 mm, paino 3,5 kg)

Valaisin soveltuu Lakka Antiikkimuurikivi sileän, Antiikkimuurikivi lohkon ja Citymuurikiven mitoitukseen. Valaisin korvaa yhden muurikiven ja valaisee muurin yhdelle sivulle (taustapuolelle jää näkyviin musta teräspinta).

Perustoimitussisältöön kuuluu musta ritilä. Valaisimiin on mahdollista tilata lisävarusteena myös rosterin värinen ritilä.

Ladattavat tiedostot