Taustakuva
Etusivu / Lakka Anturamuotit

Lakka Anturamuotit

Anturamuotti
Pilarianturamuotti

Lakka anturamuotit ovat helppo, nopea ja edullinen ratkaisu omakoti-, rivitalo- ja teollisuusrakentamiseen. Anturamuotti on kevyt käsitellä ja helppo työstää eikä asennus vaadi erikoistyökaluja. Lakka-anturamuottien asennus onnistuu perustyökaluilla, jotka ovat mitta, merkitsemiskynä, pulttisakset, puukko sekä raudoittajan sidontakoukku ja sidelankaa. Perusmuottien lisäksi valikoimasta löytyy myös muotit sekä paalu- että pilariperustuksiin.

Lakka-anturamuotti on 5 metriä pitkä valmisanturamuotti, joka sisältää pitkittäisen perusraudoituksen 3 T8 ja poikittaisen T6 k200. Yli 300 mm korkeat anturamuotit tulee tukea valun aikana muottisitein, jotka sisältyvät toimitukseen. Pilarianturamuotit ovat raudoittamattomia. Paaluanturamuotit eivät sisällä rakenteellisia raudoitteita, paaluanturamuotin pohjalla on ainoastaan muotin koossa pitävä ns. työraudoitus.

Anturamuottien toimitus tapahtuu sisäkkäin pinottuina työmaalle, jolloin ne eivät tarvitse isoa varastotilaa eivätkä hankalia sääsuojia. Anturamuotit kannattaa varastoida mahdollisimman lähelle käyttökohdetta, jolloin siirtomatkat työmaalla ovat vähäisiä.

Lakka Anturamuottien edut:

  • Helppo, nopea ja edullinen ratkaisu – kustannussäästöt pientaloissa jopa yli 20 %
  • Helposti varastoitavissa – muotit menevät limittäin, eivätkä vaadi sääsuojausta
  • Asennus ilman muottipuutavaraa – ei riskiä homehtuvien puuosien jäämisestä anturaan
  • Vähentää oleellisesti raudoitustyötä
  • Ei purkutyötä eikä purkujätteen käsittelymaksua
  • Soveltuu lähes kaikkeen rakentamiseen (mm. omakotitalot, rivitalot ja teollisuushallit)
  • Muotit myös paalu- sekä pilariperustuksiin

Katso anturamuottien asennusvideot