Etusivu / Ideapankki / Kuuntele Mökkiradio: Asiaa Lakasta ja mökkeilystä

Kuuntele Mökkiradio: Asiaa Lakasta ja mökkeilystä

MÖKKIRADIO

– Asiaa Lakasta ja mökkipihasta

Aluepäällikkö Henri Murtojärvi kertoilee Lakan tuotteistta sekä mökkielämästä

Mökkiradion Mika Kuha haastatteli Kuhan käänteessä ohjelmaan aluepäällikkömme Henri ”Henkka” Murtojärveä. Henkka kertoilee Lakasta, mökkirakentamisesta sekä mökkielämästä.

Hulevedet kannattaa ottaa pihanrakennuksessa huomioon ja kivetyksen vedenläpäisevyys on merkittävä ominaisuus. Kivien saumauksessa otetaan huomioon veden tuomat haasteet, joten saumaushiekan valinnalla on suuri merkitys. Nurmikiven saumoissa ei hiekkaa tarvita, vaan saumana käy hyvin juurikin nurmikko.

Lakka betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu -merkki. Tunnus on osoituksena siitä, että tuotteemme on valmistettu ja palvelumme työllistävät Suomessa. Olemme valmistaneet kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja suomalaisten rakentajien tarpeisiin jo 55 vuotta. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimys tehdä hyvän rakentamisesta helppoa – olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolostaja asiakkaidemme kuulemisesta.

Lakka Rakennustuotteet onosa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluista asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, pihakivet, harkot, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni.