Etusivu / (Paikka täytetty) Lakka Kivitalot hakee tarjouslaskijaa Joensuuhun

(Paikka täytetty) Lakka Kivitalot hakee tarjouslaskijaa Joensuuhun

Smaragdi 147

Etsimme Lakka Kivitaloille tarjouslaskijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä HR Mentor Oy:n ja Lakka Rakennustuotteet Oy:n kanssa. Hakemukset sekä mahdolliset yhteydenotot käsittelee HR Mentor Oy.

———-

Mitä etsimme ja odotamme:

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu Lakka Kivitalojen tarjouslaskenta ja hinnoittelu. Lisäksi hoidat yhteydenpitoa kivitaloedustajien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta tarjous- ja määrälaskennasta, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheessa. Eduksi katsotaan arkkitehti- ja rakennesuunnitelmien lukutaitoa ja harkkorakentamisen tuntemusta. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, lisäksi Excelin osaamisen pitää olla hyvällä tasolla. Työtä tehdään itsenäisesti, sinulla on kuitenkin tiimin tuki apunasi. 

———-

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vakaassa perheyrityksessä, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Sinun on mahdollista tehdä työtä osittain etänä ja lisäksi saat käyttöösi konsernin muut henkilöstöedut. Yksi meidän ydinarvoistamme on jatkuva kehittäminen, mikä tarkoittaa tyytyväistä ja motivoitunutta henkilöstöä ja yhtiönä kannustamme ammatilliseen kehittymiseen. Uskomme, että ihmiset haluavat kuulua yhteisöön, joka panostaa henkilöstönsä kehittymiseen urapolun jokaisessa vaiheessa.

Työn suola on tiimi. Voitkin tutustua tuleviin työkavereihisi täältä:

———-

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

HR Mentor Oy hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Lakka Rakennustuotteet Oy (Lakka Kivitalot) hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Vakituinen työsuhde tulee suoraan Lakan Rakennustuotteet Oy:n palkkalistoille, ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikan sijainti on osoitteessa Lakan Rakennustuotteet Oy, Muuntamontie 2, Joensuu.

Toivomme hakijoilta palkkatoiveen ilmoittamista hakemuksen yhteydessä.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa hrmentor.fi.

Hae paikkaan täältä. Haku päätty 4.12.2022.

———-

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Miia Surakalta, miia.surakka@hrmentor.fi tai 050 556 6104 arkisin klo 8-15.

www.hrmentor.fi

Kysy lisää

Jussi Kakkonen
Myyntipäällikkö, Kivitalot
Puhelin 0401800908
jussi.kakkonen@lakka.fi

Jätä yhteydenottopyyntö