/ Loistavat kampanjaedut syysrakentajalle ja kellaripaketin ostajalle!

Loistavat kampanjaedut syysrakentajalle ja kellaripaketin ostajalle!

Syysrakentajan kampanjaetu!

Syksyllä on yhtä hyvä aika rakentaa kuin kesäkin. Kun rakennusajankohta saadaan osutettua syksyyn, on asiakkaalla parempi valikoima ammattilaisia käytössänsä sekä aikataulut saadaan napakammiksi. Nyt onkin paras hetki tehdä kivitalokaupat! Kampanja-aikana tehtyihin talotilauksiin tarjoamme 2000€ (sis alv 24%) lisäalennuksen.

Etu on voimassa 4.10. – 31.12.2021 jätettyihin, yli 40t€ arvoisiin uusiin tilauksiin, joissa kyseinen kampanjaetu on mainittu tarjouksessa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjaetuihin.

Kellaripaketin ostajan syysetu!

Rakennatko puu- tai hirsitaloa, johon tulee harkkokellari? Kellariperustus on vaivattominta tehdä Lakka -kellaripaketilla. Paketin tuotteet on kehitetty olosuhteisiin, joissa ulkoseinältä vaaditaan hyvää maanpaineenkestävyyttä, lämmöneristävyyttä sekä nopeaa ja kustannustehokasta tapaa rakentaa. Saat kaiken tarvitsemasi samassa paketissa!

Nyt kellaripaketin ostajalle Lakka anturamuotit veloituksetta. Edun arvo kohteesta riippuen tuhansia euroja!

Etu on voimassa 4.10. – 31.12.2021 jätettyihin uusiin kellaripakettitilauksiin, joissa kyseinen kampanjaetu on mainittu tarjouksessa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjaetuihin.

Jätä yhteydenottopyyntö