Etusivu / Tuotteet / Pihakivet / Pihakivi uutuudet 2023

Pihakivi uutuudet 2023

PIHAKIVIUUTUUDET 2023

– tyylikästä eleettömyyttä sekä uutta designia

Suunnittelun lähtökohtana asiakkaat

Pihakiviuutuudet ovat kauden lähtölaukaus.

Tuotesuunnittelumme lähtökohtana on asiakkaiden toiveet. Kentältä tulevat signaalit, joihin pyritään vastaamaan. Kauden pihakiviuutuudet ovat kiviä, joissa korostuvat selkeät linjat ja moderni tyyli, kuitenkin mielenkiintoisten värien ja pintojen twistillä. Uutuuskivien eleettömyys sekä ajattomuus takaavat pihan, johon et kyllästy vuosienkaan päästä.

UUTUUDET

RYTMIKIVET 60

Uusi 7-osainen kivisarja Rytmikivet on moderni tuulahdus, joka rytmittää kulkuväylät ja patiot ryhdikkäiksi. Suorakaiteenmuotoisilla kivillä luot siron ja raikkaan kokonaisuuden pihaasi. Kiviä löytyy kahta eri leveyttä ja seitsemää eri pituutta.

Valmis ladontakuvio 0,83 m²

AAVAKIVET 60

Sileät Aavakivet edustavat pelkistettyä tyylikkyyttä. Tällä kolmen erikokoisen laatan kivisarjalla ladot näyttävän ja hienostuneen pation tai ajoväylän. Aavakivet kestävät normaalin ajoneuvoliikenteen.

Valmis ladontakuvio 0,95 m².

Val

KATUKIVI 80 PATINA

Klassikon uudet vaatteet. Katukivi Patina on varma ja selkeä valinta, johon et kyllästy. Pinnan mustavalkoinen väri ja patinakäsittely tuo kiveen eloa ja ajan kyllästämää ilmeikkyyttä. Suorakaiteen muotoinen 80 mm paksu kivi kestää toistuvan raskaan liikenteen.

Hulevedet kannattaa ottaa pihanrakennuksessa huomioon ja kivetyksen vedenläpäisevyys on merkittävä ominaisuus. Kivien saumauksessa otetaan huomioon veden tuomat haasteet, joten saumaushiekan valinnalla on suuri merkitys. Nurmikiven saumoissa ei hiekkaa tarvita, vaan saumana käy hyvin juurikin nurmikko.

Lakka betoni- ja kuivatuotteille on myönnetty Avainlippu -merkki. Tunnus on osoituksena siitä, että tuotteemme on valmistettu ja palvelumme työllistävät Suomessa. Olemme valmistaneet kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja suomalaisten rakentajien tarpeisiin jo 55 vuotta. Kaikkea tekemäämme ohjaa pyrkimys tehdä hyvän rakentamisesta helppoa – olipa kyse sitten tuotteidemme ominaisuuksista, valikoimamme laajuudesta, palvelumme ketteryydestä tai läsnäolostaja asiakkaidemme kuulemisesta.

Lakka Rakennustuotteet onosa kotimaista, alkujaan vuonna 1965 perustettua perheomisteista Lakka -konsernia. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluista asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, pihakivet, harkot, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni.